Over ons

We ontvangen je met open armen in de bakkerij. Onze artisanale wijze van bakken zorgt voor een voortreffelijke smaak in al onze broden, koeken & pistolets.

Over Porca Terra

Van bij de opstart hebben we als doel een bakkerij te zijn die aan hoge eisen voldoet. Een hartelijke service bieden, klanten adviseren én vooral: verrukkelijke broden bakken aan de hand van traditionele recepten.

Onze artisanale bakwijze zorgt voor een voortreffelijke smaak in al onze broden, koeken en pistolets.

Doorheen de jaren zijn we gespecialiseerd in het maken van 100% spelt brood, glutenarme producten en artisanaal ijs. 

Je wordt bij ons met open armen ontvangen en kan altijd rekenen op de beste kwaliteit. 

Onze troeven

Warme bakker

Bij Porca Terra bakken we dagelijks verse broodproducten op basis van traditionele recepten.

Kwalitatieve producten

We streven er naar om op dagdagelijkse basis de beste kwaliteit te bieden aan elke klant.

Persoonlijke aanpak

Iedere klant wordt bij ons met open armen ontvangen en kan rekenen op een hartelijke service.

"Lekker brood maken is kunst, wij maken kunst."

Onze specialiteiten

We zijn gespecialliseerd in het maken van 100% zelfgebakken spelt brood op basis van zuivere speltbloem.Verder bereiden we ook andere glutenarme producten zoals sandwiches, gebak en artisinaal ijs. 

 

Porca Terra

Hutsepotstraat 61
9052 Gent (Zwijnaarde)

porcaterra1@gmail.com
09 338 88 88

Openingsuren

Maandag    05u30 – 18u00
Dinsdag    05u30 – 18u00
Woensdag    05u30 – 18u00
Donderdag    Gesloten
Vrijdag    05u30 – 17u00
Zaterdag    05u30 – 15u00
Zondag    Gesloten

Gesloten op feestdagen